DENİZLİ / BAKLAN - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Gürlük mah. Baklan Merkez/DENİZLİ
Vizyon
Birbirini anlayan,farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul eden,öğrenmeyi temel ihtiyaç gören ve böylece teknolojiyi yakından izleyen,sürekli gelişen,düşünce sistemine sahip eğitim kurumu olmak.
Misyon
Okul, veli ,öğretmen ve çevre işbirliği ve dayanışması içerisinde,kaliteli eğitimi benimseyip sevgiyle sunarak;bilgili ,becerikli,saygılı,araştırıcı,duyarlı,kendine güven,anında iyisini yapabilen, duygu,düşünce ve davranışlarında tutarlı, yaptığı işte bilinçli olan,çağın teknolojisinden ileri düzeyde faydalanmasını bilen ve uygulayan aydın ve özgür düşünen,insan ilişkilerinde sevgi ve hoşgörüyü esas alan,bilime inanan,kendini tüm yönleriyle geliştirebilen,Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı,her zaman ben yerine biz diyebilen bireyler yatiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 8.sınıf Öğrencileri 2011-2012 yılında ilçemizde yapılan bilgi yarışmasında 1. olmuştur. Okul futbol takımımız 2011-2012 yılında ilçemizde yapılan turnuvada 3.olmuştur.
Minibüslerle her 1 saatte bir karşılıklı Denizli-Baklan seferleri mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Baklan ilçesi 2000 nüfuslu bir ilçedir.İklimi, karasal iklim geçiş noktasındadır.Beşparmak Dağı eteklerinde kurulmuştur.
Denizli merkeze 60 km İlçe merkezi
Dart, Masa Tenisi, Satranç